Skip to content Skip to footer

Pametan Termostat BoilerMaster 2.0

8,999.00 rsd

  • Godinu dana garancije
  • Podešavanje temperature preko interneta
  • Moderan dizajn
  • Lak za korišćenje
  • Napredne funkcije štednje energije
  • Sigurnosna funkcija koja omogućava da se spreče neovlašćene promene temperature
  • Otporan na vlagu i prašinu
  • Podsetnici za redovno održavanje
  • Mogućnost instalacije na starijim sistemima grejanja.
Kategorija: Oznaka: ID Proizvoda: 2382

Opis

Predstavljamo BoilerMaster termostat – vrhunsko, prilagođeno rešenje dizajnirano posebno za sisteme kotlova i podnog grejanja od strane Termo Čelika.

Ovaj najsavremeniji termostat je prepun karakteristika i funkcionalnosti, ali se takođe suočava sa nekim jedinstvenim izazovima i problemima koji dolaze sa njegovim specijalizovanim dizajnom.

BoilerMaster termostat se može pohvaliti elegantnim i modernim dizajnom, sa korisničkim interfejsom koji omogućava vlasnicima kuća da lako kontrolišu i prilagođavaju podešavanja kotla i podnog grejanja.

Njegov intuitivni LCD ekran prikazuje očitavanja temperature u realnom vremenu, kao i podešavanja za više zona, što olakšava kreiranje prilagođenih rasporeda grejanja prilagođenih različitim delovima kuće.

Pored toga, BoilerMaster termostat je dizajniran da obezbedi pouzdane performanse čak i u ekstremnim vremenskim uslovima.

Hladne temperature mogu uticati na performanse i kotlova i sistema podnog grejanja, tako da termostat mora biti u stanju da efikasno radi na niskim temperaturama i da spreči smrzavanje cevi i ventila.

BoilerMaster Thermostat je sofisticirano i prilagođeno rešenje za kontrolu sistema kotlova i podnog grejanja.

Nudi brojne karakteristike i prednosti, takođe se ne suočava sa izazovima koji se odnose na složenost sistema, energetsku efikasnost, ekstremne vremenske uslove, održavanje i kompatibilnost sa starijim sistemima.

BoilerMaster termostat je spreman da obezbedi vlasnicima kuća ili zgrada efikasnu i praktičnu kontrolu nad svojim kotlovima i sistemima podnog grejanja u godinama koje dolaze.

Na sve ovo ti dajemo i dve godine garancije s tim ako se nešto desi u toku dve godine, dobijaš zamenski pametan termostat dok ti se ne popravi ili zameni tvoj termostat.

 

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

E-mail
Lozinka
Potvrdite lozinku